Oldtimerbeurs Autotron Rosmalen kom ons bezoeken!

Memorylane klassieke en exclusieve auto's
Oldtimerbeurs

Memorylane is al jaren een specialist in klassieke en exclusieve auto’s. Hier komen jongensdromen uit. We hebben auto’s uit verschillende jaren zoals
bijvoorbeeld een
renault juva quatre memorylaneRenault Juva Quarte uit 1939. Maar ook diverse Ferrari’s . En klassiekers als Pontiac Woody Silver Streak Pontiac Woody Silver Streak Memorylane

 

 

Of een orginele bmw 2002 bmw 2002 memorylane
Om al onze auto’s te zien kunt u ook onder aanbod kijken.

 

 

Aankomend weekend 27 & 28 augustus, wordt in Autotron in Rosmalen de Oldtimerbeurs gehouden.De Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen. Op het buitenterrein en in de beurshal van Autotron Rosmalen kan het publiek de meest mooie en bijzondere uitvoeringen van auto’s, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden bekijken.

De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. Voor meer informatie over de openingstijden kunt u hier klikken.

Wij van Memorylane zullen ook aanwezig zijn op de beurs, we ontmoeten u graag op de beurs of bij ons in de showroom te Nieuwegein.

Autotron oldimerbeurs Memorylane

Back to top
Translate »

Blijf op de hoogte
en schrijf u in

You have Successfully Subscribed!